Veilig aangekomen!!

Nou!! We zijn veilig aangekomen in Bangkok!!!! Na een toch wel ERG turbulente vlucht! De vlucht was zwaar.. ik (Marielle) kan er toch maar echt niet zo goed tegen! Op de eerste vlucht van Dusseldorf naar Berlijn was mijn oor vervelend aan het doen! Au! en op de tweede vlucht hadden we toch wel erg veel turbulentie.. en dat trok mijn maag tot drie keer toe NET niet.. Mmm.. maar goed bijgekomen en een heeele lang nacht/dag slapen gemaakt!

De eerste indrukken van Bangkok:

  • De mensen zijn klein!! (voelen wij ons eindelijk eens groot!)
  • Het stinkt hier!
  • De mensen kunnen niet zonder smakken eten!! (vindt Dennis heel fijn!)
  • Ze hebben voldoende macs om Dennis iig met eten tevreden te houden!
  • Maar.. we hebben ook al heerlijk thais gegeten! Gezond eten!
  • Thailand mag zichzelf inderdaad ‘the land of the smiles’ noemen. De mensen zijn vriendelijk.. en lachen snel naar je. Alleen de douanebeamte die onder het bord zat waarop de tekst stond, werkte er niet aan mee! Zei geen woord en keek heel chagrijnig!
  • TukTuks zijn gaaf, houden van racen, maar zijn duurder dan de taxi’s! (of zou het aan onze onderhandel technieken liggen?)

Verder zijn we gewoon nog erg aan het inkomen. Wennen aan de warmte, de mensen, hoeveel mag alles kosten, waar moeten we zijn en wat willen we doen!? De lonely planet hadden we namelijk nog niet echt doorgenomen van te voren!

Kortom.. de rest komt later, dan een echte update!

Groetjes, Dennis en Marielle

2 thoughts on “Veilig aangekomen!!”

  1. hee!!!! wat super dat jullie veilig zijn aangekomen!!en uiteindelijk alles goed is gekomen… mariell, wat balen zeg vdie ‘nare’ vlucht! Nu maar genieten!!!! Veel plezier daar samen en gnietze van al dat moois!!! liefs ellen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.