Einde is in zicht!

En eindelijk is het dan zover dat het einde van onze reis in zicht is. Na 9 maanden en 9 dagen vliegen we op 26 maart terug, om op 27 maart om zes uur  ‘s ochtends op Nederlandse bodem aan te komen. Bizar, maar ook wel weer erg leuk!

Op dit moment zitten we in Bangkok en dat voelde toch ook wel weer als een beetje thuis komen. Australie was erg mooi, maar Azie was toch zeker nummer 1 merken we helemaal nu we hier weer zijn!!

Dit keer echt tot snel!

Ciao! Dennis en Mariel

p.s. nog wat meer foto’s van het vorige verhaal online gezet (Super koala foto’s!).

5 thoughts on “Einde is in zicht!”

 1. Lieve twee,
  Tjonge jonge, wat is die tijd snel gegaan….. en wat fijn om jullie weer terug te zien. Hoewel het voor ons nog iets langer gaat duren, want wij zijn dan nog een weekje op vakantie. Maar daarna hoop ik jullie in levende lijve, gezond en wel weer terug te zien met vooral veel live verhalen.
  Hou de vrijheid en ruimte nog even vast; voor je er erg in hebt zit je weer in het oude stramien….. veel plezier nog en groeten van ons,
  Kitty

 2. Hee Mariel en Dennis!

  Ooh wat lief die koala’s!
  leeeuk
  vet mooie fotos!
  Had je mijn smsje nog over het shoppen in Enschede?
  Want dan moet ik namelijk vrij vragen
  ik zal morgen in ieder geval wel vast vrij vragen! Of we dan gaan of niet..
  doe het gewoon vast! Hoop dat het lukt..
  Leuk dat jullie terugkomen ;D
  Veel plezier nog die tijd dat jullie daar zijn,

  Kus!!

 3. Dennis en Mariel,

  Wat een mega reis hebben jullie achter de rug zeg! Mijn (nog net geen) 3 maandjes vallen daar volkomen bij in het niet en toen voelde Bangkok idd ook al als thuiskomen en gaf het vliegen naar huis een apart gevoel.

  Zoals je waarschijnlijk van Sander hebt begrepen Mariel hebben we je gemist op Trance Energy! Volgend feestje moet je gewoon weer een keertje mee!

  Geniet er nog even van…alles wat nu zo gewoon lijkt is straks iets waar je naar terug verlangt 🙂

  Groeten,

  Wilrik

 4. Hi folks.
  Eindelijk weer terug op Nedrlandse bodem, maar ik denk toch weer heimwee naar Thailand? Zag dat er weer regelmatig walvishaaien gesignaleerd zijn bij Koh Tao. Ik wil gauw weer terug, en dan daar blijven wonen.
  Grtz. Richard.

 5. Hi
  Hoe is het met jullie?
  ik zit inmiddels voorgoed in Thailand, maar moet de eerste walvishaai nog weer tegenkomen. maar ze zijn er al weer wel, alleen ik nog niet op de goede plaats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.