Merry christmas & a happy newyear!

Hee allemaal!

Even kort en snel, we willen iedereen bij deze fijne kerstdagen wensen en natuurlijk alvast een gelukkig nieuwjaar!!!!!

Wij zijn momenteel in Brisbane waar we vanmiddag in zwembroek en bikini naar de lagoon gaan en gaan daar vanavond lekker barbequen. Na de kerst is het helaas geen schaatsen voor ons, maar we moeten ons redden met surfen aan een wit strand in plaats van in de witte sneeuw.

Dennis en Marielle

4947J 4949 4924J

ps. een update volgt later…

9 thoughts on “Merry christmas & a happy newyear!”

 1. Vanaf het druilige Kampen wensen wij jullie hele fijne feestdagen!!! Maar volgend jaar verwachten wij jullie wel weer gewoon bij ons aan tafel, hoor!

 2. Hoop dat jullie een mooie kerst hebben gehad! Maar dat kan bijna niet missen met zon en zee en strand erbij. De beste wensen voor 2009. Dat het een mooi jaar mag worden met nog meer leuke (onderwater) avonturen en natuurlijk thee op de bank, want het lijkt me leuk om ook van jullie persoonlijk te horen hoe het allemaal geweest is als jullie weer terug zijn!
  Kus José

 3. Hi Jelleke en Dennis
  Jullie ook alvast een liefdevol en fantastisch niewjaar toegewenst met allemaal weer mooie momenten en belevenissen.

  Buiten vriest het en de weersberichten voorspellen een hele koude periode. Brrr… schaatsen is nooit mijn favoriete bezigheid geweets en, om eerlijk te zeggen als je schrijft ‘we moeten ons redden met surfen aan een wit strand in plaats van in de witte sneeuw’, dan weet ik wel waarvoor ik kies. Zullen we ruilen? Geniet van de warme en zwoele ambiance in Brisbane en de nieuwjaarswisseling.

  Kus Pap

 4. Hoi Dennis en Marielle,
  Een heel fijn 2009 toegewenst!
  Wat een prachtige verhalen allemaal zeg, je begrijpt natuurlijk wel dat we stikjaloers zijn want het is hier koud!
  Gelukkig gaan wij morgen ook een paar daagjes op vakantie, namelijk skieen in Winterberg 🙂
  Dikke kus uit Grunn van
  Ewold en Elise

 5. Terwijl buiten het vuurwerk knalt, zit ik achter mijn bureau. Het is 17.00 uur en buiten is het al helemaal donker; binnen brandt de kerstverlichting. Het lijkt me een aparte ervaring, kerst in je bikini.
  Vandaag was het hier – 5C, en op de sloten wordt flink geschaatst, door jong en oud. Zo te lezen, maken jullie veel mee, en doen jullie heel veel indrukken op. Dit is een reis om nooit meer te vergeten. Wij wensen jullie nog een hele mooie reis toe, en alle goeds voor 2009. Ook de groetjes van oma Bouwmeester.
  Groetjes van
  Martien en Dine-Marie

 6. Hallo luitjes,

  de allerbeste wensen voor 2009 vanuit het koude kikkerland.

  Groet,
  Cor en Joke

 7. Goedemiddag!
  Hoe staat het ervoor?! Vanuut een verrekte koud Groningen alsnog lekker laat het allerbeste gewenst voor 2009! Hoeveel maanden breng je daar eigenlijk nog door? En ben je nog van plan om naar Nieuw Zeeland te gaan? Marieke zit daar namelijk….kun je mooi even koffie doen..;)
  Groeten,
  Anne

 8. Ohw, ik zit even die foto’s te bekijken, maar die kilo’s blijven er nog steeds afvliegen…of niet!? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.